خانه / ویزای کانادا / ویزای کانادا برای دانشجویان

ویزای کانادا برای دانشجویان

ویزای کانادا برای دانشجویان

ویزای کانادا برای دانشجویان : کانادا کشوری در شمال آمریکای شمالی واقع شده که دومین کشور وسیع از نظر مساحت شناخته شده است.

ویزای کانادا مجوزی است که نشان میدهد که دولت آن کشور با ورود فرد به آن کشور موافقت کرده و همچمین فرد مقررات آن کشور را پذیرفته است.

ویزای کانادا برای دانشجویان

کانادا کشوری است که اکثر دانشجویان برای ادامه تحصیل به آنجا سفر می کنند کانادا از لحاظ آموزش بسیار پیشرفته است و برای تحصیل و آموزش وقت و هزینه های زیادی می کنند .

ویزای کانادا دانشجویی

برای اقدام به گرفتن ویزای کانادا میتوان به دو صورت اقدام کرد :

  1. ثبت نام به صورت اینترنتی یا همان آنلاین
  2. ثبت به نام به صورت حضوری و پرکردن دستی فرمهای مربوطه

بهترین گزینه برای ادامه تحصیل در خارج از کشور میشود به کانادا اشاره کرد به دلیل نظام آموزشی قوی و وسیع آن کشور که وجود دارد .

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای کانادا برای دانشجویان :

  1. ترجمه مدارک مورد نیاز مانند شناسنامه ، کارت ملی ، مدارک ۳ ساله دبیرستان و مدارک لیسانس و …
  2. عکس سه در چهار رنگی
  3. در صورت داشتن شغل مدرک آن
  4. در صورت متاهل بودن ترجمه سند ازدواج
  5. برای دختران در صورت مجرد بودن اجازه پدر و متاهل بودن اجازه همسر
  6. و …

ویزا باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد .

پیگیری جواب ویزای کانادا

به همان دو صورتی که ثبت نام انجام می شود قابل پیگیری است.

پیگیری از طریق ثبت نام آنلاین خیلی راحت تر و سریعتر از پیگیری از طریق مراجعه حضوری است چون در ثبت نام آنلاین با ایجاد حساب کاربری که انجام میشود و کد پیگیری که بهشخص داده میشود به راحتی تغییرات قابل مشاهده است .

اما به روش حضوری چون شخص ایمیل میدهد جواب ممکن است ارسال نشود یا به مشکل بخورد.

برای کسب اطلاعات بیشتر یا مشاورین ما در ارتباط باشید.

ویزای کانادا از ترکیه

ویزای یکبار ورود کانادا

ثبت نام ویزای کانادا

درباره ی admin

همچنین ببینید

پیکاپ ویزای کانادا

پیکاپ ویزای کانادا

پیکاپ ویزای کانادا خدمات پیکاپ ویزای کانادا به شما کمک می کند که پس از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *